onsdag 26. desember 2007

Akkurat nå er jeg fryktelig lei alt som heter juleselskaper, hyggelige besøk, og kaker i syv fasonger. Det hjelper ikke akkurat at morgendagen kommer til å inneholde akkurat det samme, bare det at først skal jeg sitte sju timer på en overfylt buss og lytte til mobilskravl fra setet bak, samtidig som jeg såvidt klarer å presse beina inn mellom seteryggen foran. Det hjelper heller ikke at jeg ergrer meg sprø over at jeg ikke klarer å finne den ene varme jakka jeg har, og dermed må bruke en jakke som er så tynn, og full av gore-tex stoff, at den puster hardere enn en astmatisk person i oppoverbakke. Det eneste lyspunktet er at langt, langt der framme venter ei jente som jeg faktisk er veldig gla i, og som sannsynligvis gjør at jeg kommer til å glemme alle tunge tanker og ergrelser. Det er nesten litt overnaturlig, som om Gud trekker i trådene og sier "her er jeg!". velvel.. litt mange tanker så seint om kvelden, men måtte bare få det ut.
God Jul!

5 kommentarer:

Marie sa...

Det kan av og til bli litt nokk jul...

Anonym sa...

håpe du e vel framme hos siri og at dåkkår nyte freden og kosen sammen! :) Fortsatt god jul!

Anonym sa...

Hei min kjære:) Hoff, detja hørtes no litt fært ut... Minj d vart no ei god jul da!!! Gla fer at du kom, sjøl om d vart my fælk og mat. Du æ god:)

Anonym sa...

Slipp det ut kamerat. Det er bedre enn å holde det igjen. Slå gjerne litt i veggen og ta kanskje en Bjørnar også (kaste opp til flere epler alt du makter rett i bakken. obs obs - Bjørnar bruker bare gamle epler som har falt fra trær og ligger på skittent underlag... man sløser ikke med mat).

Hilser med Fil 4,4 =)

Anonym sa...

Så det var ikke noe hyggelig hos oss 2.juledag!?!