fredag 22. juni 2007


Da var det på tide med en liten oppdatering. Noen har kanskje fått med seg at Siri og jeg har vært på Danmarkstur. For de ekstra interesserte kommer nå min versjon av turen:
29. mai dro Siri og jeg fra Norge med en aldri så liten kribling i magen. Lite var planlagt på forhånd, og målet var å finne skyfri himmel. Det fant vi allerede første dagen, da vi suste nedover Jylland i 130, med Bo Kaspers, og ei sommersøt Siri som kartleser.

Dagene gikk med til bading, telting, flørting, isspising, eksospottereparering (flaggstikk fikser det meste), framtidsplanlegging, ekstremsport (soling uten solkrem), og litt kyssing.

1. juni 2007 ble en dag litt utenom det vanlige. Siri og jeg hadde funnet oss en camping utenfor Århus, som lå rett ut mot havet, med flotte bøketrær ved land. Her på en benk satt jeg og Siri og spiste frokost. Rundstykkene var nybakte og solen var allerede kommet ganske langt opp på himmelen. Like før hadde Siri kalt benken vi satt på for en typisk ja-benke, og kanskje hun ikke merket det, men jeg var ganske tankefull den morgenen.
Etter frokost slo vi oss ned på stranda like ved. Siri bredte ut et piknik-teppe, og dagen gikk med til å bli sånn passe røde. Sola begynte å gå ned over bøketrærne, og vi tok turen inn til Århus city, hvor vi havnet på en skikkelig familierestaurant. Gamlemor kjørte ut pizzaer mens ungene serverte. Tror kanskje Siri ante at noe var i gjære, og det var det jo.
Da vi kom tilbake til teltet, hadde jeg bestemt meg, og tok henne med ut på en kveldstur i solnedgangen. Det krydde av gamle pensjonister i området, og de dukket stadig opp på de mest ubeleilige tidspunkt, så jeg fant ut at ja-benken måtte være en fin plass å fri. Jeg tok Siri i hånden og satte meg ned på kne.
Akkurat i det øyeblikket jeg spurte: Siri, vil du gifte deg med meg?, skjønte jeg alvoret i situasjonen. Heldigvis svarte Siri ja :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hoho!
Gøy å høyre din versjon! Har jo gratulert deg før, men kan alltids gjere de ein gong til: GRATULERER!
No er det snart tid for Sommar i sør! HUrra! Gler meg! Og så klarte du å få med deg Siri også, og det er heilt knall! Snakkast snart:)

- litlesøster

Anonym sa...

Har jo hørt rykter om detta, men va kjekt å hørra din historie og ikkje minst få gratulert deg! Gratulera så masse te dåkkår begge! Det va ein gledelig nyhet! :)
God sommar!

Jørn Erik sa...

Hallright Jan-Eivind!! MY MAAN!! Det der må jeg også prøve en gang tror jeg... ;)

Anonym sa...

GRATULERE kjæmpe masse i fra mæ!:D Utruli arti å hør! Ha en fortsatt super sommer, så prates vi t høstn:)

Lina Bringsli sa...

Gratulerer masse! Artig altså :D

Anonym sa...

Jaja, Jan-Eivind, endele fekk du og lagt ut din verson! Arti å låsså da, du æ en god skribent:) No æ d sannle itj læng t oss træffas at, d bli fint! Glad ti d kjækken!
*Kyss frå me*

elise sa...

Hihi.. Dette er så utrolig bra! GRATULERER!!! Gleder meg til bryllup! Og foressten, artig å følge med på bloggen din:) Ha en skikkelig fin sommer med mange interessante sommerfugelobservasjoner:)

Ingrid sa...

Så kjekt! Gratulera så møje!! Ha en fantastiske sommar, å nyd tiå ilag!

miriam sa...

Gratulerer så masse, alltid gøy å høre om slike oppdateringer:)

Marie sa...

Gode greier ;)

ane marie sa...

Heisann:) Gratulerer så masse med forlovelsen! Jeg var å besøkte din kjæreste her om dagen, veldig koselig jente du har funni deg altså!:) Kanskje vi ses før sommern er over? Det hadde vært gøy! PS, imorgen skal jeg til Hemsedal.. Misunnlig eller?! Hehe:)

ane marie sa...

(Oj forresten, la link hit fra bloggen min jeg!)